floreren op je werkplek

aanbod

floration &
pepijn happel

floreer

fans

blogs
& vlogs

contact

Floration logo

Voor meer creativiteit, succes en plezier
op de werkvloer

Met mijn bedrijf Floration help ik leidinggevenden en hun teams om beter samen
 te werken en beter te presteren door te floreren. Hieronder lees je alvast meer over de diensten die ik aanbied om je te helpen meer uit jezelf en uit je team te halen.

 

Wil je weten of dat ook bij jullie kan? Neem dan contact op voor een
gratis floreergesprek van 30 minuten, waarin we onderzoeken welke stappen jij kunt zetten naar positieve groei bij jullie op de werkvloer.

 

Aanbod

 

Masterclass 'Durf te floreren'

Ik neem je mee langs mijn eigen ontdekkingstocht naar floreren én onthul je het meesterrecept voor aanstekelijk floreren. In deze interactieve masterclass van twee en half uur combineer ik klassieke ideeën van onder anderen Aristoteles met de recentste inzichten uit de neurowetenschappen en de (positieve) psychologie. Je krijgt antwoord op de vraag waarom het zo belangrijk is om erin te investeren, voor jezelf en de organisatie waarin je werkt. Met praktische tips en inspirerende oefeningen - die vaak niet langer duren dan het poetsen van je tanden - om je eigen floreren en dat van je collega’s te ontdekken, te versterken en vast te houden.

 

Ik geef een paar keer per jaar
zo'n masterclass met open inschrijving. 

 

 

Interim-opdrachten
beschikbaar voor uitdagende change-opdrachten: voor resultaatgerichte (cultuur)verandering met uiteraard de kenmerkende floreer-touch. 


Floration Café

Voorkom eenrichtingsverkeer en creëer draagvlak voor verandering.
Een Floration Café is een actieve werkvorm om teams en afdelingen met elkaar een gesprek te laten voeren over een specifiek hot item. Verdeeld in kleine, gevarieerde groepjes gaan teamleden in dialoog en verkennen elkaars wijsheid en creativiteit. Mensen en ideeën worden zo verbonden - zonder verliezers maar met behoud van de verschillende perspectieven.

 

Meer informatie? Neem gerust contact met me op!

 Floreren voor teamleden die het beste uit zichzelf en elkaar willen halen

Floreerprogramma van 5 dagdelen waarin je samen aan een succesvol
(management) team bouwt dat flexibel omgaat met veranderingen en successen boekt. Focus op wat nu al goed werkt, ontwikkel een eensgezind team en verbeter teamprestaties.

 

 (Management) teamleden herontdekken hun creativiteit én hervinden betekenis in hun werk waardoor hun veerkracht toeneemt en hun productiviteit groter wordt - op een speelse en ontspannen manier. Ook leren ze actief op zoek te (blijven) gaan naar het beste in zichzelf en collega's. Met masterclasses, teamsessies en individuele coachgesprekken.

 

Meer informatie? Neem gerust contact met me op!

 

 

 

Ook beschikbaar voor begeleiding van MT off-sites

 

 

 

Floration coacht ook bij The ME Company

 

 Ook te boeken als Trend Talk:

Floreer op de Werkvloer

Bericht

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.