Een greep uit bekende Floreerders

Klantervaringen

Pepijn laat het publiek inzien dat goed presteren én je goed voelen samen leiden tot productiviteit die vol te houden is; op weg naar floreren!

 

Joop van Duren, lector facility management Zuyd Hogeschool

 

 

 

 

 

It is great to work with an entrepreneur like Pepijn on getting in-depth knowledge
on how to make our organisations flourish. The afternoon that we spent together was inspiring, to the point, accessible and has brought valuable insights to our organization.
Thank you !

 

Dirk Beljaarts, General Manager Novotel Amsterdam and Honorair Consul

 

 

 

 

 

De floreersessie van Pepijn heb ik als zeer positief ervaren. Ik kan deze dan ook zeker aanraden voor teams die ook graag willen floreren en het beste uit elkaar willen halen. Pepijn zijn verhaal komt volledig vanuit zijn hart. Naast zijn bevlogenheid en passie zorgt Pepijn direct voor vertrouwen tijdens de sessie. Dit heeft geresulteerd dat we als team zijn gegroeid en we weten wat we aan elkaar hebben.  Ik heb er zelf veel aan gehad. Vooral dicht bij jezelf blijven en vertrouwen in je eigen kracht en kunnen.

 

Robbert van der Vorst, Manager Rabobank

 

 

 

 

 

DÉ Masterclass Floreren van Pepijn Happel is een echte aanrader voor leidinggevend Nederland die hun teams in beweging willen krijgen. Het enige constante is verandering. Hoe moeilijk zijn veranderingsprocessen voor teams?  In alle opzichten brengt het programma van Pepijn diepgang in ieders ontwikkeling. De opdrachten tijdens en na de Masterclass zijn goed voor ieder die het beste uit zichzelf wil halen. Het zet aan tot vragen stellen aan jezelf én de ander. Inspirerend, motiverend en een goede stap voor je eigen persoonlijke ontwikkeling!

 

Eveline Lindic, Leef by Eveline Lindic

 

 

 

 

Ik heb de bijdrage van Pepijn aan de verdere ontwikkeling van mijn managementteam als zeer positief, waardevol  en duurzaam ervaren. Gedurende een aantal dagdelen heeft Pepijn ons managementteam tijdens een off-site begeleid in het scheppen van een nog positiever werkklimaat. Pepijn wist op een natuurlijke manier met flair, enthousiasme, realiteitszin en humor de onderlinge verbondenheid te verstevigen zodat we snel op een nog dieper niveau contact hadden zonder dat het zweverig werd.

 

Remco Kuipéri, directievoorzitter Rabobank Het Groene Woud Zuid

 

 

 

 

Floreersessie was sowieso erg leuk om met collega's te doen. De energie spat ervan af als je op deze manier met elkaar in gesprek gaat en je ontdekt nieuwe zaken. Pepijn vertelt zijn verhaal vanuit zijn hart en dat maakt dat je zelf niet achter kunt blijven. De dynamiek die ontstaat op relatief korte termijn helpt ook in de verdere zakelijke doelstellingen die je dan met elkaar kunt stellen.

 

Rob Niesen, Branchedirecteur

 

 

 

 

Pepijn heeft ons in zijn masterclass Floreren geraakt met zijn verhaal. Zijn kwetsbaarheid was voor ons voldoende om ons ook kwetsbaar op te stellen. De combinatie van vertrouwen, kwetsbaarheid en positieve energie heeft mij dichterbij mezelf gebracht - en - dichterbij mijn collega's. In een paar woorden samengevat: Pepijn houdt je een positieve spiegel voor om jezelf eens te bekijken vanuit een Floreer (groei) perspectief.

 

Bas van Sprundel, Manager

 

 

 

 

Leuke manier om bezig te zijn met de dingen waarom het gaat in het leven.

Floreren is niet moeilijk maar je moet er wel zelf wat aan doen.

Je denkt bij dit soort sessies dat het vaak zweverig wordt, maar Pepijn zorgt met zijn verhalen uit de praktijk dat het echt gaat leven en dat je zelf ook wil gaan floreren.

Het is een hele leuke manier om je team op een andere manier te leren kennen.

Pepijn stelt iedereen op zijn gemak zodat je ook meer durft te vertellen over wie je bent en wat je ambieert.

 

Na de eerste kennismaking met floreren wil je direct meer.

 

Roel Meusen, Key-accountmanager

 

 

 

- Awakening …..

- Jezelf weer echt aanraken….

- bewustwording waar je gelukkig van wordt

- waar sta ik in het leven en waar doe ik nooit meer concessies

- blij gevoel, ik voel het leven weer door mijn lijf stromen….

- op andere manier collega's leren kennen, de echte mens achter het soms zakelijke masker

- vertrouwen in jezelf en in je team/collega's

-  het   'oh ja' gevoel…. weer even terug naar jezelf ipv maar door te rennen, terug naar het NU!

- Floreren kan iedereeen, het  is geen tool maar een deel van jezelf, dit is er gewoon je moet het alleen even '' aanraken'' , bewust van zijn en dat doet de sessie met je…

 

Jolanda Nijboer, Director

 

 

 

 

De Masterclass floreren is te leren is voor mij een goed opfris moment geweest van wat ik uit mijzelf en anderen kan halen. Pepijn is erg bedreven in het motiveren en het uitleggen van zijn filosofie. Dit heeft mij geholpen om voor mijn nieuwe baan acties

uit te zetten om zo mijn team naar een hoger niveau te tillen.Kortom geslaagde locatie, leuke groep, zeer nuttige dag !!

 

Niels Sterrenburg, Senior Teamleader ASML

En hun verhaal

Floration in actie

Foto: BeeldKracht.org | Robert Zwart

Foto: BeeldKracht.org | Robert Zwart

Ontdek hoe je kunt werken
als de beste versie van je professionele
en persoonlijke zelf

Het begint allemaal
hier en nu, met jou

Alle florerende mensen hebben één ding gemeen.
De wil om het beste uit zichzelf te halen, hun team en de organisatie. En net als jij, zoeken ze naar de beste manier om dat voor elkaar te krijgen.

 

Haal eruit wat erin zit, bij jou en je team

Persoonlijke uitnodiging voor LinkedIn

Graag nodig ik je uit om te verbinden op LinkedIn. Daar deel ik regelmatig mijn vlogs, blogs en artikelen. Alle gericht op floreren op je werk, in je team en als jezelf.

 

Verbind via LinkedIn

Bericht

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

floreren op je werkplek

aanbod

floration &
pepijn happel

floreer

fans

blogs
& vlogs

contact

Floration logo

Voor meer creativiteit, succes en plezier
op de werkvloer